fbpx

Frokostmøte

Fire ganger i året holder vi saminarer med fokus på ny kunnskap, og nettverk. I samarbeid med ulike samarbeidspartnere og medlemsbedrifter lover vi god variasjon, og at du går ut med ny, nyttig kunnskap.  

Morgen møte med Ski Kommune

Ski Kommune v/ Ulla Listerud (innkjøpsleder) vil fortelle om de lover og forskrifter angående offentlige anskaffelser som kan gjøre det enklere for deg og din bedrift å bli leverandør til Ski Kommune. Det vil også være en gjennomgang av hvordan man skal gå frem, og hva man bør ha fokus på.

De fleste tror nok at dette er mer komplisert enn hva det er, og her vil du kunne få litt mere opplysninger om hva som skal til.

Ordfører Hanne Opdan kommer også for å fortelle litt om sammenslåingen med Oppegård kommune, og hvor viktig det er med lokale anskaffelser.

Benytt muligheten til å lære noe nytt og muligens få en ny kunde!

Andersen Bil

Andresen Bil solgte biler og biltjenester for tett oppunder en halv milliard i 2018. 490 millioner, er summen, fordelt på de fire enhetene Andresen Ski, Andresen Askim, Andresen Nygård (bilskadesenter) og Andresen Ramstadløkka (Mercedes-Benz lastebilverksted).

Det er 7,5 prosent over fjoråret, som også var et knallår. Når 13 millioner kroner står igjen som overskudd, kan det slås fast at Andresen Bil er en finjustert maskin om dagen, og noe av forklaringen er altså at de har satset bevisst på nyttekjøretøy de siste årene.

Årets forhandler av nyttekjøretøy

Utmerkelsen fra Bertel O. Steen gis til den forhandleren som har markert seg ekstra både på service og salg. Det betyr at salgsprestasjonen er over landsgjennomsnittet. Siden 2015 har antall kontrakter over firedoblet seg for Andresen Bil når det gjelder nyttekjøretøy.

Vi gleder oss til å høre med om hvordan Andresen Bil jobber!

Når & Hvor

7. Mai

08:00 – 09:45

Åsveien 5, 1400 Ski (Andresen Bil)

Gratis, frokost er inkludert

Påmelding

Frist for påmelding er 02.05, klokken 23:59

Hvor?

Andersen Bil

Åsveien 5 

}

Når?

7. Mai

08:00-09:45

 

Hvem?

Medlemmer

 

Pris?

Gratis

 

Ta kontakt med Follo Næringsråd

13 + 8 =

Org Nr:  969 959 496 

Besøksadresse: Sagaveien 3, 1430 Ås

Epost: info@follonaeringsraad.no

Ikke medlem av Follo Næringsråd?

Follo Næringsråd 2019 - All rights reserved

Nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon