fbpx

RYLA 2020 LEDELSESSEMINAR FOR UNGE LOVENDE

 

Kjenner du, eller har du noen unge lovende ledertalenter på din arbeidsplass?

Da oppfordrer vi deg til å ta en titt på dette spennende lederseminaret i regi av Rotary International!

Rotary er en internasjonal yrkesbasert organisasjon med 9 klubber i Follo.  Organisasjonen driver mye veldedig arbeid både lokalt og internasjonalt.  Dessuten er ungdomsarbeid et viktig fokusområde som dekker alt fra internasjonale stipender og utvekslingsprogrammer til et årlig seminar i ledelse, som kalles RYLA (Rotary Youth Leadership Awards).

I vårt distrikt arrangeres dette seminaret over en helg på våren. Formålet er å gi ungdom i aldersgruppen 20-25 et variert program fokusert på diverse aspekter av ledelse.  Her er foredrag/presentasjoner av personer med praktisk eller mer teoretisk tilnærming til faget ledelse, samt gruppearbeid og diskusjoner.  Deltagerne kommer tilbake fra seminaret med stjerner i øynene.

Foreløpige status for seminaret i mars 2020 viser at flere av de beste foredragsholderne fra i fjor kommer tilbake og i tillegg jobber vi for å få på plass noen nye og spennende navn. Filosofen Henrik Syse, gründeren Aiman Shaqura, president i Røde Kors, Robert Mood, lederutvikler Rune Semundseth, olympisk mester i bryting, Jon Rønningen og rektor ved NMBU, Sjur Baardsen, er blant dem som har sagt foreløpig ja til å være foredragsholdere.

Tidligere år har deltagerne stort sett kommet fra lokale foreninger og organisasjoner eller vært slektninger eller kjente av medlemmer i Rotary.  I år ønsker vi i tillegg å invitere lokalt næringsliv og kommunen(e) til å sende deltagere.  Det finnes helt sikkert unge ansatte hos dere som kunne fortjene og/eller ha godt av litt påfyll.  I tillegg til å skryte av det faglige utbyttet forteller tidligere års deltagere om fine muligheter for nettverksbygging.

  Rent praktisk 

  • Seminaret i 2020 finner sted helgen 20.-22. mars
  • Alt vil foregå på Oscarsborg festning, inkludert overnatting (to netter på dobbeltrom) og alle måltider fra og med lunsj på fredag til og med lunsj på søndag.
  • Deltageravgiften er kr. 6 000 for bedrift/kommune og kr. 5 000 for rotaryklubber og inkluderer alt, også ferge fra Drøbak til festningen på fredag og retur søndag ettermiddag.
  • Eventuell parkeringsavgift i Drøbak eller nær fergeleie må deltager betale selv. Dette koster rundt kr. 500 og offentlig kommunikasjon kan derfor anbefales.

  Ta kontakt med Follo Næringsråd

  8 + 5 =

  Org Nr:  969 959 496 

  Besøksadresse: Sagaveien 3, 1430 Ås

  Epost: info@follonaeringsraad.no