fbpx
Fjellstrandveien 9

Fjellstrandveien 9

Kontorfellesskap på Nesodden

BiT RiG FiX officespace tilbyr en fleksibel løsning for kontorplass, for å ivareta lokalsamfunnets mange små foretak.

Vi kan tilby alle interesserte tilgang til spennende maskiner, et kreativt miljø hvor du kan fremstille dine nyskapende ideer, adgang 24/7 eller på egen-valgte dager, kompetanse in-house og organisert online, materialer til maskinene, komponenter til kretskort og koblinger, ferdige kits, måleutstyr, verktøy og mye mer.

I tillegg til dette tilbyr vi også tradisjonelle kontorplass-avtaler, enten som fast plass eller fri, som en kombinasjon med makerspace-medlemskap eller som en separat avtale. Dette er tjenester vi tilbyr både lokalsamfunnets innbyggere og til alle de små bedrifter i nærområdet som kan ha nytte av å ha sin daglige arbeidsplass i et kreativt, teknisk og nyskapende miljø.

Prisgunstige avtaler

De forskjellige nivåer vi tilbyr har som hensikt å imøtekomme de mange forskjellige behov som de yrkesaktive i vår nærmiljø har. Vi har avtaler tilpasset de som kun trenger tilgang på en arbeidsplass, uavhengig av plassering i lokalet, og for de som har behov for en fast reservert plass (med de ekstra fordeler det medfører). Etterhvert som vi utvider vil vi også tilby egne private kontorer, større felles kjøkken, møte- og konferanserom og mer.

  Dag Ove Hoel

  Dag Ove Hoel

   dagove@bitrigfix.no 

  +47 916 68 397 

  Ønsker du å utlyse dine lokaler på nettsiden vår?

   

  Ta kontakt gjennom skjemaet nederst på siden for  mer informasjon. Psst, det er gratis for alle våre medlemmer!

  Ta kontakt med Follo Næringsråd

  1 + 1 =

  Org Nr:  969 959 496 

  Besøksadresse: Sagaveien 3, 1430 Ås

  Epost: info@follonaeringsraad.no

  Ikke medlem av Follo Næringsråd?

  Follo Næringsråd 2019 - All rights reserved

  Nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon