fbpx

Vinterbro Senter

Vinterbro Senter ligger ved Tusenfryd, 20 minutter syd for Oslo, i Ås kommune. Senteret har totalt 80 flotte butikker som spenner over mange bransjer og dekker dermed behovet til de fleste av våre kunder. Vi har bibliotek, bilvask, døgnåpent treningssenter, skomaker, skredder, utlån av rullestol, KidCars, hjertestarter, ammerom, returpunkt, gratis WiFi, Post i butikk hos Obs, samt to apotek og Vinmonopol. I tillegg finner du flere helsetilbud som bl.a lege, tannlege, fysioterapeut og naprapat på senteret.

Vi har 1350 gratis parkeringsplasser, utendørs og innendørs handicap parkering. Vi har 10 ladestasjoner for elbil. 4 plasser utendørs og 6 plasser i P1. Pris for lading er 10,- per påbegynte halvtime.

VINTERBRO CLUB gir deg som kunde mange medlemsfordeler – helt gratis! Les mer på vår hjemmeside https://vinterbro.steenstrom.no/Nyheter/Vinterbro-Club

Vi er medlem i Follo Næringsråd for å knytte nye kontakter, og ikke minst tilegne oss ny kunnskap!

 

I kraft av å være en viktig aktør og sysselsetter i lokalsamfunnet har vi en stor mulighet til å kunne drive miljøriktig og påvirke miljøet og samfunnet rundt oss i en positiv retning. Derfor har vi igangsatt et omfattende program for miljø- og samfunnsansvar, kalt Act for Good

Vi prioriterer miljø- og sosial ansvarlighet høyt og vi jobber målrettet og langsiktig med samfunnsansvar i tråd med miljøledelsessystemet ISO 14001. Dette innebærer blant annet:

– Reduksjon av strømforbruk og CO2-utslipp
– Høy avfallssorteringsgrad og høyest mulig gjenbruk
– Etterspørsel av miljøvennlige varer ved innkjøp
–  Tilrettelegge for at samarbeidspartnere, leverandører og leietakere kan være med på å ta et felles miljø- og samfunnsansvar.

Vår ambisjon er å skape miljøer der det er attraktivt å møtes, både i og rundt senteret.

Besøk oss

www.vinterbro.no

Elisabeth Lohk

Elisabeth Lohk

Regional Center Manager

Grethe Johnsen

Grethe Johnsen

Deputy Center Manager

+47 934 02 805  grehte.johnsen@steenstrom.com

Ønsker du også utfyllende informasjon i medlemsregisteret?

Ta kontakt med Follo Næringsråd

7 + 6 =

Org Nr:  969 959 496 

Besøksadresse: Sagaveien 3, 1430 Ås

Epost: info@follonaeringsraad.no