fbpx

Velkommen til Kickoff Seminar med TV-Aksjonen

Vi har vært så heldige å få med oss to spennende foredragsholdere til høstens første nettverkssamling! Møtet blir både fysisk og digital, men vi håper dere er klare for å møtes ansikt til ansikt igjen!

I tillegg vil vi snakke litt om planene videre for næringsrådet, samt få en introduksjon til årets TV-Aksjon.

Bjørn Kjærand Haugland er administrerende direktør i Skift – Næringslivets klimaledere, et initiativ som samler norsk næringslivs fremste pådrivere for utslippskutt. 

Han har tidligere vært konserndirektør for bærekraft i DNV GL-gruppen, og har omfattende erfaring med å bistå i internasjonale selskapers virksomheter knyttet til bærekraft, klimakrisen og innovasjon. Siden karrierestarten i DNV GL i 1991 har Haugland hatt en rekke lederstillinger både i Norge, Korea og Kina.

Internasjonalt er han anerkjent i bærekraft- og teknologidebatten gjennom hans egen blogg hos Huffington Post, og regelmessige artikler i Recharge, Sysla Maritime og Teknisk Ukeblad.

For øyeblikket er også Haugland styremedlem i institutt for fredsforskning (PRIO), Universitetet i Bergen (UiB), WWF Norge, Kezzler og Global Maritime Knowledge Hub. 

Bjørn sitter også i FAK (Fylkesaksjonskomiteen) for Viken.

Silje Sørfonn Moe er Rådgiver på plast i WWF, og har tidligere jobbet som Produkt- og Bærekraftsjef i Maarud AS.

Det vil bli servert kaffe og noe enkelt å bite i. Hele arrangementet er selvfølgelig covid-19 tilpasset, og vi ber alle som har luftveissymptomer om å holde seg hjemme og delta digital

 

Når & Hvor

16. September

15:00 – 16:30

Langhuset + Webinar

Gratis, og åpent for alle

Påmelding

Ta kontakt med Follo Næringsråd

10 + 4 =

Org Nr:  969 959 496 

Besøksadresse: Sagaveien 3, 1430 Ås

Epost: info@follonaeringsraad.no

Ikke medlem av Follo Næringsråd?

Follo Næringsråd 2019 - All rights reserved

Nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon