fbpx

AfterWork

La deg bli inspirert av spennende startups, gründere og innovative produkter og tjenester. Nettverking skal være hyggelig, derfor tar vi det “etter stengetid”.

La deg inspirere!

Nytt i år er at vi arrangerer AfterWork to ganger i året. Dette er en kveld hvor næringsdrivende og beslutningstakere kan komme å la seg inspirere av spennende oppstartsbedrifter og ikke minst knytte nye, verdifulle kontakter. 

NB! Begrenset med plasser!

 

Bygg et sterkt nettverk

Et sterkt nettverk kan i mange tilfeller være nøkkelen til suksess. God synergier i lokalnæringen bidrar til vekst og nyskapning. Kanskje sitter du på rådet som skaper en levedyktig bedrift? 

 

Spond 

Vi bruker appen Spond til å administrere deltakerene på arrangementet. Etter du har meldt deg på her vil du motta en invitasjon til å laste ned appen. Her vil du få mulighet til å finne igjen deltakere du ønsker kontakt med senere. Et viktig verktøy i nettverking.

 

Påmelding

Hvor?

No4 Restaurant & Bar

Ski Sentrum

 

}

Når?

25. April 

18:00

 

Hvem?

Åpent for alle

Påmelding kreves

 

Pris?

Gratis, man betaler selv i baren.

Program

17:30
Registrering

 Velkomstkomiteen er på plass, henvend deg til Stian for å registrere deg.

18:00
Velkommen

Daglig leder i Follo Næringsråd ønsker velkommen, og forteller litt om hvilke effekter vi kan oppnå ved å skape gode synergieffekter mellom startups og etablert næringsliv.

 

18:30
Presentasjon av gründerbedriftene

Hver startup pitcher 3-5 minutter.

 

19:00
Organisert mingling

Vi kjører en runde med organisert mingling, og prøver på at så mange som mulig får tatt en prat med både hverandre og de besøkende oppstartsbedrifter. 

 

19:45
Avslutning

Stian avslutter den organiserte delen. Det er fullt mulig å bli igjen etter dette og prate videre med nye og gamle kjente. 

 

Ta kontakt med Follo Næringsråd

Org Nr:  969 959 496 

Besøksadresse: Sagaveien 3, 1430 Ås

Epost: info@follonaeringsraad.no

Ikke medlem av Follo Næringsråd?

Follo Næringsråd 2019 - All rights reserved

Nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon